Sectionale poorten

Sectionale poorten

Comfort, veiligheid en design zijn termen die in het hedendaagse leven niet meer weg te denken zijn. Ook op het gebied van wonen zoeken we tegenwoordig de meest veilige en comfortabele oplossing die bovendien ook  het oog streelt.

Deze tendens vormt de rode draad in de ontwikkeling van onze ELMECH sectionale poorten en het aanbod van de daarbij horende aandrijvingen.

Omdat de ELMECH sectionale poorten door ons zelf worden samengesteld kunnen we perfect inspelen op de eisen die u als klant aan uw garage sectionale poorten stelt. Deze flexibele instelling maakt dat u als klant in volle vertrouwen voor ELMECH kan kiezen.

De keuze van een garage sectionale poort is een weloverwogen keuze, waarin het behalen van zoveel mogelijk voordelen beoogd wordt.

Door uw persoonlijke wensen kenbaar te maken aangaande het uitzicht en het comfort van uw ELMECH sectionale poort, zullen we samen met u uw eigen unieke sectionale poort creëren.

Als klant krijgt u uiteraard liefst een uitgebreid kleurenpallet om de nodige keuzes te kunnen maken met betrekking tot design, comfort en functionaliteit. Vandaar dat we u de ruime mogelijkheden van ELMECH sectionale poorten even toelichten:

Het poortblad van een ELMECH sectionale poort wordt opgebouwd uit dubbelwandige stalen panelen met vingerklembeveiliging. Ze hebben steeds een dikte van 40mm en zijn opgevuld met hoogwaardige PUR-schuim isolatie.

Vier verschillende paneelhoogtes garanderen steeds een gelijkmatig verdeelde paneelopbouw.

Om uw ELMECH sectionale poort perfect in uw woning te integreren, bieden we u verscheidene oppervlaktestructuren en poortbladmotieven aan.

Onze sectionale poorten zijn aan de buitenzijde standaard in grondlaag verkeerswit gelakt, vergelijkbaar met RAL 9016.

Maar het spreekt voor zich dat uw garage sectionale poort perfect bij uw huis en schrijnwerk dient te passen. Om dit te bewerkstelligen biedt ELMECH u een uitgebreide kleurenpallet aan waarbij u uw poort in alle RAL-kleuren kan laten lakken.

Ook structuurlakken, die de laatste jaren hun opmars kennen, behoren bij ELMECH tot de mogelijkheden.

Wie kiest voor ELMECH sectionale poorten krijgt een waaier aan design-mogelijkheden. De verschillende oppervlaktestructuren en poortbladmotieven zorgen ervoor dat voor iedere stijl van huis een geschikte poort gekozen kan worden.

– Stucco
– Woodgrain
– Volledig vlak
– Golden Oak

– Horizontaal geprofileerd
– Horizontaal midden-geprofileerd
– Horizontaal niet-geprofileerd
– Cassettemotief

U kunt uw ELMECH garage sectionale poort ook voorzien van beglazingen die afgestemd zijn op de ramen, deuren of architectuur van uw huis.

Wenst u veel lichtinval in uw garage, dan kiest u voor één of meerdere aluminium glassecties. Deze worden opgebouwd uit aluminium profielen en kunnen voorzien worden van verschillende beglazingstypen.

De meest veilige en comfortabele manier om uw ELMECH sectionale poort te bedienen is uiteraard een elektrische railaandrijving. U kan met een simpele druk op de knop van uw afstandsbediening de poort doen opengaan zodat u zelfs uw voertuig niet uit hoeft te komen. Dit is vooral interessant bij weer en wind of wanneer u in het donker uw garage in moet.

Handvat en slot zijn bij een elektrisch bediende sectionale poort overbodig. De elektrische aandrijving vergrendelt zich immers automatisch als de poort dicht is.

Aan de binnenzijde voorzien wij echter altijd een handvat. Dit om in noodgeval de poort te kunnen openen.

De ELMECH Sommeraandrijving kenmerkt zich door zijn innovatieve techniek en de vele veiligheden die standaard zijn voorzien, alles volgens de nieuwste EU-richtlijnen.

Comfort, techniek en veiligheid zijn een vanzelfsprekendheid voor deze motor en dit aan een ideale prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien is deze motor ontworpen in een aantrekkelijk design waardoor deze een meerwaarde biedt aan uw garage.

De ELMECH sectionale poorten zijn een flexibel en technisch hoogstaand product. Bouwtechnisch betekent dit niet alleen inspelen op uw wensen maar eveneens beantwoorden aan de Europese CEN richtlijnen terzake. ELMECH poorten genieten een TÜV-keuring.

Vooral aan veiligheidsaspecten wordt de nodige aandacht geschonken. Vandaar dat ELMECH sectionale poorten steeds zijn uitgerust met veerbreukbeveiliging.

Elke toegang tot een gebouw heeft haar specifieke vereisten waaraan moet worden voldaan. Dankzij een grondige voorstudie gekoppeld aan een zorgvuldige productie, garanderen we u een jarenlange tevredenheid. ELMECH wenst immers voor u een jarenlang vast aanspreekpunt te betekenen.