Net zoals uw productieproces onderhevig is aan constante aanpassingen, moet ook uw infrastructuur evolueren om alle activiteiten te kunnen blijven huisvesten. Gaat het nu over een wijziging in de bestemming van het bedrijfsgebouw, een uitbreiding, een tijdelijke aanpassing of extra doorgang om andere werken te kunnen uitvoeren. Hiervoor kan u rekenen op de expertise van Elmech. Indien gewenst kunnen we al deze werken zowel coördineren als in eigen beheer uitvoeren. Zo heeft u als opdrachtgever slechts één aanspreekpunt, waardoor u zich kan blijven focussen op uw dagdagelijkse activiteit.

Bij Elmech kan u onder andere terecht voor het plaatsen van dak- en sandwichpanelen, bijbehorende ramen, deuren of poorten. Dit zowel binnen en buiten als voor toepassingen op cleanrooms. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor beton- en metselwerken, het inzagen van vloeren, plaatsen van RVS afvoergoten, RVS sleufgoten en RVS stootranden of plinten.

Verder ontwerpen, produceren (eigen werkplaats) en plaatsen we ook bordessen en trappen of andere constructiedelen, zoals kolommen, liggers, platvormen met welfsels, leidingbruggen, luifels… Steeds op maat, in staal, RVS of aluminium én uiteraard volgens uw wensen.

Ook inzake civiele werken bent u bij Elmech op het juiste adres. Voor het aanpassen van uw rioleringsnet met bijbehorende opvangputten kan u rekenen op onze experten, dit zowel voor proceswater als voor afvalwater. Wij komen graag bij u langs om, in overleg met u, de juiste oplossing aan te reiken.