Reeds meer dan 25 jaar is Elmech de vaste toeleverancier van sectionale poorten voor een aantal ramen- en deurenfabrikanten, zoals Alracon, Awouters, Belisol ,C systems , Kwadro, Raamprof, Raamboetiek, Winfera e.a. …

Deze poorten worden steeds op vraag van de klant samengesteld met een zeer variabel gamma aan panelen, waardoor we perfect kunnen inspelen op de eisen van de klant.

Wie kiest voor onze poort, krijgt een waaier aan designmogelijkheden. De verschillende oppervlaktestructuren en poortbladmotieven zorgen ervoor dat voor iedere huisstijl een geschikte poort gekozen kan worden.

Om deze sectionale garagepoort perfect bij het schrijnwerk te laten passen, bieden wij een uitgebreid kleurenpallet aan, dit telkens aangepast aan de kleurcode van de nieuwe of bestaande raampartijen.

Onze eigen lakkerij zorgt ervoor dat de poort volgens de Qualicoat norm worden afgelakt.

Onlangs werd zelfs een poortblad met massieve afrormosia bekleding toegevoegd aan ons gamma.

De binnenzijde wordt na bekleding geïsoleerd.

De meest veilige en comfortabele manier om deze poort te bedienen is een elektrische railaandrijving van Sommer. 

Kenmerkend voor Sommer is het feit dat de sturing en aandrijfconsole apart kunnen worden opgesteld.

Deze aandrijving kenmerkt zich door zijn innovatieve techniek en de vele veiligheden die standaard zijn voorzien, alles volgens de nieuwste EU-richtlijnen.

Handvat en slot zijn bij een elektrisch bediende sectionale poort overbodig. De elektrische aandrijving vergrendelt zich immers automatisch als de poort dicht is.

Onze poorten zijn flexibel en technisch hoogstaande producten en voldoen aan de laatste EPB eisen.