Van PVC afvoerleidingen tot gecertificeerd leidingwerk voor de farmacie, het toepassingsgebied is enorm divers. Van RVS tot staal, van PE, PP tot PVC, onder hoge druk of drukloos, en dit steeds in combinatie met de juiste pompen, sensoren, debietmeters, afsluiters, kleppen….  Zo zorgen we voor een hoogwaardig en kwalitatief netwerk!  

Het complete leidingsysteem wordt door ons ontwikkeld, startend vanuit een gedetailleerde engineering. Vervolgens wordt het leidingwerk deels geprefabriceerd in onze werkplaats, rekening houdend met transporteerbare afmetingen. Aansluitend vindt de installatie plaats op de werf. Voor de klant is de doorlooptijd bijgevolg aanzienlijk ingekort en is de hinder tijdens de installatie relatief beperkt, waardoor de eigen productie kan blijven doordraaien.

 Een opsomming van de verschillende soorten leidingwerken die we aanbieden: 

  • RVS leidingwerk: gelast door gecertificeerde lassers, orbitaal laswerk voor voedingsindustrie of met persfittingen. 
  • Staal leidingwerk: voor gas of stoom.
  • Galva leidingwerk: zowel draadverbindingen als persfittingen .
  • Kunststof leidingwerk:  Zowel polyetheen (PE), polypropeen (PP) als polyvinylchloride (PVC), ook voor drukleidingen. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken zoals elektrolas, spiegellas, klemkoppelingen, verlijmingen