Elmech ontwerpt en ontwikkelt complete machines voor diverse industrietakken. Dit kan een onderdeel zijn van een bestaande installatie of een standalone machine, uiteraard steeds volledig ontwikkeld volgens de specifieke wensen van de klant. Dat is net onze grote kracht. 

Vooraf wordt er steeds een gedetailleerde analyse gemaakt van het gebruiksdoel van de machine. Wat zijn de eventuele verbeterpunten aan een bestaande installatie die we kunnen meenemen? Voldoet de huidige installatie aan de geldende veiligheidsnormen?  

Hoe gecompliceerder de wens van de klant, des te meer we onze kennis en ervaring kunnen inzetten. Hiervoor maken we steeds gebruik van de nieuwste technologieën aangevuld met de meest innovatieve componenten. Zo is de opdrachtgever altijd zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Binnen het vooropgesteld budget worden er enkele voorstellen uitgewerkt. Op die manier komen we tot een correcte balans tussen het gewenste doel, de technische haalbaarheid en het financiële luik.  

U kan bij ons terecht voor het totale plaatje. Wij zorgen voor de mechanische opbouw, elektrische besturing, perslucht en zelfs een hydraulische uitrusting indien nodig. Uiteraard wordt de machine opgeleverd voorzien van de nodige documenten en CE-markering.